AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalem verdiğini görmek

Kahve falında kalem verdiğini görmek

Kahve falında kalem verdiğini görmek aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, endişe ettiği işlerin son bulacağına, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalem verdiğini gördüyseniz:

  • Aile veya evle ilgili askıda kalmış sorunların bir an önce ele alınması gerekiyor.

Kahve falında birinin sana kalem verdiğini görmek sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, daha bir sevileceğine alamet eder.

Kahve falında kalem verdiğini görmek sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında birine kalem verdiğini görmek eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında göz kalemi almak özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalem atmak zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında makyaj kalemi görmek dertlerine derman arayacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kalemle imza atmak fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı kalem görmek yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir