AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine kabak vermek

Kahve falında birine kabak vermek

Kahve falında birine kabak vermek sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına delalet eder.

Kahve falında birine kabak vermek gördüyseniz:

  • Durum sandığınız kadar olumsuz olmayabilir.

Kahve falında iri kabak görmek ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına delalet eder.

Kahve falında kabak bahçesi görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, işlerin düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabak ekmek daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine delalet eder.

Kahve falında çok kabak görmek nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında kabak böreği görmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, gösterilen sabrın tükeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ kabak yemek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına delalettir.

Kahve falında bal kabağı ağacı görmek iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye kabak vermek kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir