AnaSayfa / Genel / Kahve falında göze ilaç görmek

Kahve falında göze ilaç görmek

Kahve falında göze ilaç görmek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, kısmetin kapanacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, zorlukların ortadan kalkacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göze ilaç gördüyseniz:

  • Sıkıntılı durumlara girmek istemiyorsanız çok dikkatli olmalısınız.

Kahve falında göze ilaç damlatmak hayatını kazanırken keyif alacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göze ilaç görmek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kendisini keşfedeceğine işarettir.

Kahve falında göze merhem sürmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında biri tarafından gözetlenmek aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında biriyle göz göze bakışmak aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında göze dokunmak maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyle göz göze gelmek çektiği zorlukların biteceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına tabir olunur.

Kahve falında göze mavi sürme sürmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir