AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine çekirdek vermek

Kahve falında birine çekirdek vermek

Kahve falında birine çekirdek vermek hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine tabir olunur.

Kahve falında birine çekirdek vermek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan büyümenize ya da rahatlamanıza katkısı olabilecek yenilikler yapılabilir.

Kahve falında zeytin çekirdeği ekmek aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında çekirdekli üzüm görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, isyan edeceğine delalet eder.

Kahve falında yeni dünya çekirdeği görmek hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında karpuz çekirdeği görmek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında meyva çekirdeği görmek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya alamet etmektedir.

Kahve falında birinden çekirdek almak uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına delalettir.

Kahve falında siyah beyaz çekirdek görmek hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, sürekli ağlamaklı olacağına delalet eder.

Kahve falında çekirdekli karpuz görmek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir