AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah beyaz çekirdek görmek

Kahve falında siyah beyaz çekirdek görmek

Kahve falında siyah beyaz çekirdek görmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, elinize para geçeceğine, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına delalettir.

Kahve falında siyah beyaz çekirdek gördüyseniz:

  • Evinizde ya da yaşadığınız yerde değişiklikler yapılabilir.

Kahve falında siyah beyaz çekirdek görmek ona emek vereceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine delalet eder.

Kahve falında siyah çekirdek görmek elinin de bollaşacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah zeytin çekirdeği görmek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına işarettir.

Kahve falında siyah çekirdek yemek elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda fal sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, kimseden korkmayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz çekirdek görmek illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına yorulur.

Kahve falında çekirdeksiz beyaz üzüm görmek hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz ve siyah giymek eğer şifaysa da şifasını bulacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz ve siyah kedi görmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir