AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekirdekli üzüm görmek

Kahve falında çekirdekli üzüm görmek

Kahve falında çekirdekli üzüm görmek maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, dirliğin bozulabileceğine, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında çekirdekli üzüm gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya yanaşmayan kişiler veya uzlaşmak zor olabilir.

Kahve falında çekirdeksiz üzüm yemek bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya delalet etmektedir.

Kahve falında çekirdeksiz kuru üzüm görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında çekirdekli üzüm yemek zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında üzüm çekirdeği ekmek kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, bir toplulukla beraber hareket edileceğine delalet eder.

Kahve falında üzüm çekirdeği görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında çekirdeksiz beyaz üzüm görmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çekirdekli üzüm görmek sorunların birdenbire daha da artacağına, mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Kahve falında çekirdeksiz yeşil üzüm görmek kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir