AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabayla tokalaşmak

Kahve falında akrabayla tokalaşmak

Kahve falında akrabayla tokalaşmak yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında akrabayla tokalaşmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ya da sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Kahve falında akrabayla tokalaşmak aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya delalettir.

Kahve falında sevdiğinle tokalaşmak şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun biriyle tokalaşmak çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bayanla tokalaşmak kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında devlet başkanıyla tokalaşmak bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında el tokalaşmak iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patronla tokalaşmak inancının zayıflayacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü biriyle tokalaşmak çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir