AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine börek görmek

Kahve falında birine börek görmek

Kahve falında birine börek görmek şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine börek gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak zaman zaman oldukça dalgın olabilirsiniz.

Kahve falında etli börek görmek büyük kazançlar sağlanılacağına, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinden börek almak yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine börek yedirmek kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, hasta ise şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında börekçi dükkanı görmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında peynirli börek yemek görmek fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına inanılır.

Kahve falında börek kızartmak sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıymalı börek görmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, unutulan bir sorunun başa bela olacağına yorulur.

Kahve falında tepside börek yemek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir