AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstüne battaniye örtmek

Kahve falında üstüne battaniye örtmek

Kahve falında üstüne battaniye örtmek atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, başarılı bir kişi olacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, günbegün kötüleşeceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında üstüne battaniye örtmek gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız şeylerin sözünü vermemelisiniz.

Kahve falında birinin üstüne battaniye örtmek hem amaçlarına nail olamayacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına alamet eder.

Kahve falında üstüne battaniye örtmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün üstüne battaniye örtmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine battaniye örtmek kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün üzerine battaniye örtmek ne yapacağına karar veremeyeceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin üzerine battaniye örtmek tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında üzerine battaniye örtmek geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine rivayet eder.

Kahve falında ölünün üstüne yorgan örtmek sağlık sorunlarından kurtulmaya, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir