AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara bal görmek

Kahve falında kara bal görmek

Kahve falında kara bal görmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kara bal gördüyseniz:

  • Bazı kimseler arkanızdan dedikodul yapıyorlar.

Kahve falında kara bal görmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına yorulur.

Kahve falında kara bal yemek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, önemli atılımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında balkabağı çekirdeği görmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına inanılır.

Kahve falında bal çerçevesi görmek iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında ballı ceviz görmek güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında ayı ve bal görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına inanılır.

Kahve falında peynir bal görmek sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüne bal sürdüğünü görmek şansının da döneceğine, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir