AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkabağı soymak

Kahve falında balkabağı soymak

Kahve falında balkabağı soymak yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, yokluğa düşeceğine, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, kendini yiyip bitireceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına inanılır.

Kahve falında balkabağı soymak gördüyseniz:

  • Bitmiş şeylere boş verip, önünüzdeki yeni ufuklara bakıp, imkanları değerlendirme gayretinde olmalısınız.

Kahve falında balkabağı soymak hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünün derisini soymak kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yumurta soyduğunu görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında patatesi soymak esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine delalettir.

Kahve falında banka soymak ve yakalanmak mali olarak sıkıntıya düşeceğine, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına işaret eder.

Kahve falında kuru soğan soyduğunu görmek çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında derisini soymak çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine delalet eder.

Kahve falında pişmiş patates soymak yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir