AnaSayfa / Genel / Kahve falında petekten bal almak

Kahve falında petekten bal almak

Kahve falında petekten bal almak kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, daha rahat bir hayatı olacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında petekten bal almak gördüyseniz:

  • Geleceği düşünerek hareket etmekte fayda var.

Kahve falında petek bal almak kendisine olan özgüveninin de artacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine rivayet eder.

Kahve falında petek bal yemek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında petek bal görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine rivayet eder.

Kahve falında petekten bal yediğini görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında petekli bal almak maddi sorunlarının artacağına, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bal peteği toplamak günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında arı ve bal peteği görmek alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında petekten bal yemek işveren koltuğunda oturacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir