AnaSayfa / Genel / Kahve falında bal havuzu görmek

Kahve falında bal havuzu görmek

Kahve falında bal havuzu görmek beklediklerini duyacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, daha çok dünya malı edineceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, yollarını ayıracağına alamet eder.

Kahve falında bal havuzu gördüyseniz:

  • Yemek ya da içki konularında da abartılı davranışlarınız olabilir.

Kahve falında balikli havuzda yüzmek birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında bal havuzu görmek haksızlıklara uğranılacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına işaret eder.

Kahve falında çok bal arısı görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine işaret eder.

Kahve falında bal ve arı görmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bozulmuş bal görmek daha çok kazanç elde edeceğine, mutlu ilişkiler kuracağına delalettir.

Kahve falında balın içinde arı görmek daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında anzer balı görmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tatsız bal yemek mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir