AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağıra bağıra ağlamak

Kahve falında bağıra bağıra ağlamak

Kahve falında bağıra bağıra ağlamak şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bağıra bağıra ağlamak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, duyacağınız ani fiziksel itilimleri aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Kahve falında bağıra bağıra ağlamak kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına rivayet eder.

Kahve falında bağırarak ağladığını görmek yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bağıra bağıra ağladığını görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, ortamın bir hayli gerileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bağırarak ağlamak yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bağırıp ağladığını görmek böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bağırıp ağlamak mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının bağırarak ağladığını görmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bağırarak şarkı söylemek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir