AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine armut verdiğini görmek

Kahve falında birine armut verdiğini görmek

Kahve falında birine armut verdiğini görmek kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, huzursuzlukların son bulacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, çok sevindirici bir haber alan fal sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında birine armut verdiğini gördüyseniz:

  • Gelecekte sizinle iş birliği yapmak isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında birine armut verdiğini görmek çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, kazancın katlanacağına işarettir.

Kahve falında armut verdiğini görmek kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine rivayet eder.

Kahve falında çok büyük armut görmek onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine inanılır.

Kahve falında olgun armut görmek özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında armut satın almak kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru armut görmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, karlı ortaklıklara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında armut kurusu görmek ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına işaret eder.

Kahve falında sulu armut yediğini görmek kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir