AnaSayfa / Genel / Kahve falında armut kurusu görmek

Kahve falında armut kurusu görmek

Kahve falında armut kurusu görmek üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, büyük işlere girileceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, her işten alnının akıyla çıkmaya inanılır.

Kahve falında armut kurusu gördüyseniz:

  • Bazı konularda sınırların belirlenmesi ya da mesafeler konulması gerekiyor olabilir.

Kahve falında kuru armut görmek atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına yorulur.

Kahve falında armut kurusu görmek muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, kısmetinin hep açık olacağına alamet eder.

Kahve falında kurtlu armut görmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deveci armut görmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçta armut görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yerden armut toplamak çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yarım armut yemek endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Kahve falında siyah armut görmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, dertlerin aşılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir