AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilezik alıp takmak

Kahve falında bilezik alıp takmak

Kahve falında bilezik alıp takmak maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, işlerin düzeleceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında bilezik alıp takmak gördüyseniz:

  • Söylediklerinize veya paylaştığınız bilgilere dikkat etmemeniz durumunda başkalarının tartışmalarının ortasında kalabilirsiniz.

Kahve falında altın bilezik alıp takmak ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında bilezik alıp takmak bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, uğradığı zararların telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında gözlük alıp takmak büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında saat alıp takmak sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında yüzük alıp takmak ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, hayallerde değişiklikler olacağına delalet eder.

Kahve falında birinden yüzük alıp takmak çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında küpe alıp takmak mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın yüzük alıp takmak ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir