AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden yeşil soğan almak

Kahve falında birinden yeşil soğan almak

Kahve falında birinden yeşil soğan almak zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinden yeşil soğan almak gördüyseniz:

  • Siz sonuçta girişiminizi gerçekleştirdiniz.

Kahve falında ölüye yeşil soğan vermek işlerin çok kötü bir hale geleceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil soğan yaprağı görmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bahçeden yeşil soğan toplamak sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil soğan sarımsak görmek elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan fal sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlada ekili yeşil soğan görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında yeşil soğan ve marul görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, ferah düzeyinin yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında bahçede yeşil soğan görmek rızkın ve kısmetin artacağına, verimli ve bereketli işler yapacağına işarettir.

Kahve falında yeşil soğan çıkarmak dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir