AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye yeşil soğan vermek

Kahve falında ölüye yeşil soğan vermek

Kahve falında ölüye yeşil soğan vermek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, isabetli adımlar atılacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına işarettir.

Kahve falında ölüye yeşil soğan vermek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda yaratıcı fikirleriniz oldukça fazla işinize yarayabilir.

Kahve falında ölüye yeşil soğan vermek kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında tarlaya yeşil soğan ekmek iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil soğan ekmek görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil soğan yolmak zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında temizlenmiş yeşil soğan görmek parasal anlamda rahat edeceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına yorulur.

Kahve falında bahçede yeşil soğan görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, iş ve zaman kaybına uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil soğan sulamak böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil soğan marul görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir