AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil soğan yaprağı görmek

Kahve falında yeşil soğan yaprağı görmek

Kahve falında yeşil soğan yaprağı görmek çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, başarılarının devamlı olacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil soğan yaprağı gördüyseniz:

  • Fazla tanımadığınız kimselere karşı dikkatli olmalısınız.

Kahve falında yeşil soğan yaprağı görmek çok zor durumlara düşeceğine, çaresizleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında soğan yaprağı görmek geçmişini arkada bırakacağına, evlerindeki huzurun artacağına işarettir.

Kahve falında yeşil yapraklı ağaç görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, parasız ve işsiz kalacağına inanılır.

Kahve falında yeşil asma yaprağı görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına rivayet eder.

Kahve falında salamura yeşil yaprak görmek birçok iş kapısının açılacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına yorulur.

Kahve falında kurumuş yeşil yaprak görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil tütün yaprağı görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saksıda yeşil yaprak görmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir