AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon beklemek

Kahve falında telefon beklemek

Kahve falında telefon beklemek muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, rızkının eksileceğine, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telefon beklemek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kimseden gelebilecek olan bir teklifi kararsızlık yüzünden değerlendiremeyebilirsiniz.

Kahve falında birinden telefon beklemek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinden telefon beklemek aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine inanılır.

Kahve falında telefon beklemek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında istasyonda beklemek büyük sıkıntıları olmayacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşını beklemek uzun süre işsizlik çekeceğine, sürekli stres ve sinir içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında havaalanında beklemek yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine tabir olunur.

Kahve falında durakta araba beklemek sevinç gözyaşları dökmeye, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında uçak beklediğini görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir