AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden siyah zeytin almak

Kahve falında birinden siyah zeytin almak

Kahve falında birinden siyah zeytin almak yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, küslükleri bitireceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına alamet eder.

Kahve falında birinden siyah zeytin almak gördüyseniz:

  • Belli jestlerin peşinden gitmeniz size bazı bedeller ödetebilir.

Kahve falında birine siyah zeytin vermek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, nasıl bir hayat sürdüreceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah zeytin çekirdeği görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil ve siyah zeytin görmek yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, aileyle iş yapmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah zeytin yemek görmek giderlerin artış göstereceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına işarettir.

Kahve falında siyah zeytin satmak zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, gelişeceğine yorulur.

Kahve falında ekmek arası siyah zeytin yemek iç dünyanızın sakinleşeceğine, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah zeytin yedirmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine inanılır.

Kahve falında siyah zeytin yediğini görmek tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir