AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah zeytin satmak

Kahve falında siyah zeytin satmak

Kahve falında siyah zeytin satmak itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah zeytin satmak gördüyseniz:

  • Fikirleriniz veya verdiğiniz mücadele ne kadar doğru ya da mantıklı olsa da, bazı kişileri yanlış yapmaktan vazgeçirmeye yetmeyebilir.

Kahve falında siyah zeytin satmak ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına delalettir.

Kahve falında yeşil zeytin satmak hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine inanılır.

Kahve falında zeytin satmak sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dalında siyah zeytin görmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine alamet eder.

Kahve falında siyah zeytin ikram etmek maddi açıdan rahata erileceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil ve siyah zeytin yemek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, büyük bir servete kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah zeytin satın almak kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında tabakta siyah zeytin görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir