AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah zeytin yemek görmek

Kahve falında siyah zeytin yemek görmek

Kahve falında siyah zeytin yemek görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, büyük bir aşk yaşayacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah zeytin yemek gördüyseniz:

  • Sizi baskı altında tutan veya öyle hissettiren kişiler olabilir.

Kahve falında siyah zeytin ve ekmek yemek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iri siyah zeytin yemek kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına işaret eder.

Kahve falında büyük siyah zeytin yemek sağlığının kötüye gideceğine, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah zeytin yemek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil ve siyah zeytin yemek kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekmek arası siyah zeytin yemek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında tuzlu siyah zeytin yemek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına inanılır.

Kahve falında siyah ve yeşil zeytin yemek her zaman çok başarılı olacağına, hem hayatının kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir