AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine siyah zeytin vermek

Kahve falında birine siyah zeytin vermek

Kahve falında birine siyah zeytin vermek vefakar bir insan olunacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine işaret eder.

Kahve falında birine siyah zeytin vermek gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda, öncelikle siz, önceliklerinizi belirlemeli, belli düzenlemeleri, anlaşmaları veya evrakları buna göre şekillendirmelisiniz.

Kahve falında siyah zeytin topladığını görmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine yorulur.

Kahve falında siyah iri zeytin görmek maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, kendi kabuğuna çekileceğine delalettir.

Kahve falında birinden siyah zeytin almak rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında siyah zeytin ve ekmek yemek yalnız kalınacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında çok siyah zeytin görmek aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında siyah zeytin satmak içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah zeytin yerken görmek yeni başlangıçlar yapacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iri siyah zeytin görmek keyiflerinin yerinde olacağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir