AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi bebek şapkası görmek

Kahve falında mavi bebek şapkası görmek

Kahve falında mavi bebek şapkası görmek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine delalet eder.

Kahve falında mavi bebek şapkası gördüyseniz:

  • Farklı yerler, farklı kültürler ya da farklı bakış açıları kafanızı rahatlatmanıza yardım edebilir.

Kahve falında mavi bebek şapkası görmek çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi şapka takmak yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renk şapka görmek rahatının da yerine geleceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pembe bebek şapkası görmek para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz bebek şapkası görmek hayırlı bir işe başlayacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğe şapka giydirmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına işaret eder.

Kahve falında bebek şapkası görmek kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında mavi gözlü güzel bebek görmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir