AnaSayfa / Genel / Kahve falında şapka çalmak

Kahve falında şapka çalmak

Kahve falında şapka çalmak kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, geleceğinin parlak olacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına yorulur.

Kahve falında şapka çalmak gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu sizin ele alış biçiminizle diğer tarafın ele alış biçimi arasında fark olabilir.

Kahve falında şapka çalmak hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında örme şapka görmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında süslü şapka görmek her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun şapka görmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başında kırmızı bir şapka olduğunu görmek fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi bebek şapkası görmek görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında şapka hediye etmek üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bordo şapka görmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, hasta ise şifa bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir