AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden saklanmak

Kahve falında birinden saklanmak

Kahve falında birinden saklanmak sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında birinden saklanmak gördüyseniz:

  • Rahatsızlık yaratan durumlarda dahi, nasıl olursa olsun gerekeni yapmanız lazım gelebilir.

Kahve falında ağaca saklanmak çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa saklanmak sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına tabir olunur.

Kahve falında ateşten saklanmak hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir eve saklanmak doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kaçarak saklanmak elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpeklerden saklanmak para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir adamdan saklanmak darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaştan saklanmak uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir