AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaştan saklanmak

Kahve falında arkadaştan saklanmak

Kahve falında arkadaştan saklanmak maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, kendine çeki düzen vereceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında arkadaştan saklanmak gördüyseniz:

  • Tatsız da olsa olayların üzerine gitmekte fayda var.

Kahve falında arkadaştan saklanmak iş konusunda bir ortaklık kuracağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanlardan saklanmak mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında savaşta saklanmak huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında çukurda saklanmak zorluğa düşeceğine, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında korkudan saklanmak sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına inanılır.

Kahve falında bir erkekten saklanmak yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında birinden kaçmak saklanmak büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalette saklanmak bir sağlık sorunu yaşanacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir