AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaca saklanmak

Kahve falında ağaca saklanmak

Kahve falında ağaca saklanmak birlikteliğe başlayacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaca saklanmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi mücadele ortamına sokmaya çalışabilirler.

Kahve falında ağaç arkasına saklanmak iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, çok hayırlı insan olunacağına yorulur.

Kahve falında ağacın altına saklanmak yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaca saklanmak zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, huzur içinde yatacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçta saklanmak hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına inanılır.

Kahve falında ağacın arkasına saklanmak şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında askerden saklanmak işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, bir rahat yüzü görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dolaba saklanmak kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında yorganin altina saklanmak işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir