AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabaya ziyarete gitmek

Kahve falında akrabaya ziyarete gitmek

Kahve falında akrabaya ziyarete gitmek önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında akrabaya ziyarete gitmek gördüyseniz:

  • Ortaya koyması ya da yerine getirmesi zor görevler varsa, yanıltıcı sözler vermekten kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında akrabaya ziyarete gitmek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına işaret eder.

Kahve falında akrabayı ziyaret etmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, hedefine çok kolay ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında ölü ziyaretine gitmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında mezara ziyarete gitmek muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında hastaneye hasta ziyaretine gitmek maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında türbe ziyaretine gitmek sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hastaneye ziyarete gitmek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine delalettir.

Kahve falında ziyaret yerine gitmek huzursuz geçen günlerin biteceğine, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir