Kahve falında birinden para alıp başkasına vermek

Kahve falında birinden para alıp başkasına vermek farklı kişilerle tanışacağına, kazancının sürekli artacağına, hayırlı bir kısmet çıkacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı tabir olunur.

Kahve falında birinden para alıp başkasına vermek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı, iş hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendiren konularda bazı gerçekler açığa çıkabilir.

Kahve falında para alırken görmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine alamet eder.

Kahve falında para alıp geri vermek maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında birinin para vermesi ama almamak sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında verilen parayı almamak orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında para görüp almamak Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında para alıp vermek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında para almaya gitmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında para almayı düşünmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir