AnaSayfa / Genel / Kahve falında para almayı düşünmek

Kahve falında para almayı düşünmek

Kahve falında para almayı düşünmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, arabasını ve toprağının olacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında para almayı düşünmek gördüyseniz:

  • Hiçbir ard niyet olmayan durumları bile şüpheyle karşılama eğilimlerindesiniz.

Kahve falında para almayı düşünmek ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ev almayı düşünmek kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına delalet eder.

Kahve falında ev satın almayı düşünmek kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, yüzünün gülmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hacca gitmeyi düşünmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğini düşünmek kara kara düşünür olacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına delalettir.

Kahve falında düşündüğün insanı görmek keder yaşayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında saç kestirmeyi düşünmek daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, eğlenceli mekânlara gideceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilinin aldattığını düşünmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir