AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabayı uyurken görmek

Kahve falında akrabayı uyurken görmek

Kahve falında akrabayı uyurken görmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, çok sayıda borca gireceğine, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, esenliğe kavuşulacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına rivayet eder.

Kahve falında akrabayı uyurken gördüyseniz:

  • Bir yakınınız, ailenin isteklerine karşı gelerek kendi başına bazı şeyler yapmaya kalkışabilir.

Kahve falında akrabayı uyurken görmek işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına işaret eder.

Kahve falında aslanı uyurken görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, yolunun açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü uyurken görmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uyurken öpülmek ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık birini uyurken görmek malının da hiç olacağına, zor günlerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birini uyurken görmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında komşunu uyurken görmek iş projelerinin gerçek olacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına delalettir.

Kahve falında uyurken dua etmek herkesin karşısında el pençe divan duracağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir