AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslanı uyurken görmek

Kahve falında aslanı uyurken görmek

Kahve falında aslanı uyurken görmek üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aslanı uyurken gördüyseniz:

  • Aldığınız şeylerde aldanabilir ya da bir şeyler satarsanız zarar edebilirsiniz.

Kahve falında aslanı uyurken görmek yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, istenmediğiniz bir yere gitmeye alamet eder.

Kahve falında uyurken sarılmak anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına delalet eder.

Kahve falında babasını uyurken görmek büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, kötü günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş anneyi uyurken görmek aile içinde huzurunun yerinde olacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına rivayet eder.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi uyurken görmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, lükse ve konfora kavuşacağına inanılır.

Kahve falında uyurken izlendiğini görmek maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına rivayet eder.

Kahve falında kızını uyurken görmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilini uyurken görmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir