AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık birini uyurken görmek

Kahve falında tanıdık birini uyurken görmek

Kahve falında tanıdık birini uyurken görmek çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, durulacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, sağlığın da bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık birini uyurken gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız yeni insanlar veya bazı kişiler hayatınızın farklı alanlarında size ufak büyüklü şanslar getirebilir.

Kahve falında tanıdık birini uyurken görmek üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin uyurken görmek iyi geçiminin de bozulacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına delalettir.

Kahve falında uyurken izlenmek ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine delalettir.

Kahve falında patronunu uyurken görmek onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi uyurken görmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, kişinin sıkıntılarından arınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşini uyurken görmek maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine işaret eder.

Kahve falında aslanı uyurken görmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğini uyurken görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir