AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşunu uyurken görmek

Kahve falında komşunu uyurken görmek

Kahve falında komşunu uyurken görmek karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, haberler alacağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, çok büyük hayır duaları alacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, onunla güzel bir ilişki kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında komşunu uyurken gördüyseniz:

  • Sevdikleriniz sizden ilgi bekliyor.

Kahve falında komşunu uyurken görmek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında başkalarını uyurken görmek kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uyurken öpüldüğünü görmek bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında birinin uyurken görmek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, ferahlayacağına, esenleyeceğine alamet eder.

Kahve falında birini uyurken izlemek yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilisini uyurken görmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızını uyurken görmek mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uyurken öldüğünü görmek maddi olarak çok rahat edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir