AnaSayfa / Genel / Kahve falında muz saklamak

Kahve falında muz saklamak

Kahve falında muz saklamak anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, hayatın yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında muz saklamak gördüyseniz:

  • Belli tepkiler vermeden önce, diğerlerinin harekete geçmesini beklemenizde fayda var.

Kahve falında muz saklamak saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında çok fazla muz görmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında muz ve armut görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, her zaman hayırlı işler yapacağına delalettir.

Kahve falında yeşil muz yemek mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük muz görmek yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, arabalara ve topraklara sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında muz almak çaresiz durumlarda kalacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ezik muz görmek içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine rivayet eder.

Kahve falında evde muz görmek bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir