AnaSayfa / Genel / Kahve falında lokma dağıtmak

Kahve falında lokma dağıtmak

Kahve falında lokma dağıtmak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında lokma dağıtmak gördüyseniz:

  • Detaylara dikkat etmeniz durumunda gelirlerinizi arttırabilir, karlı alışverişler yapabilir veya imajınızı güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında lokma tatlısı dağıtmak sıkıntılarını çözeceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lokma dağıtmak en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına inanılır.

Kahve falında lokma yediğini görmek aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında ağızdan lokma çıkarmak zor durumların tatlıya bağlanacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına işaret eder.

Kahve falında lokma kızartmak iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, çok büyük adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında lokma döktüğünü görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lokma yaptığını görmek endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lokma tatlı görmek çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, sağlıklı bir kişi olmaya rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir