AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir lokma ekmek görmek

Kahve falında bir lokma ekmek görmek

Kahve falında bir lokma ekmek görmek düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, hem de iş hayatına yansıyacağına, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir lokma ekmek gördüyseniz:

  • Etkisi azalmaya başlamış ya da verimsiz düzenleme, plan veya iş birliklerinizi bir kenara bırakmanızda fayda var.

Kahve falında ekmek lokması görmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına tabir olunur.

Kahve falında bir lokma ekmek yemek gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına delalet eder.

Kahve falında bir lokma ekmek görmek tatlı yorgunluklar yaşayacağına, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına işaret eder.

Kahve falında lokma yapmak ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lokma tatlısı yaptığını görmek başarılarının artacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında lokma pişirmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında ağızda lokma görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine alamet eder.

Kahve falında lokma dağıtmak tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, durumun değişmesine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir