AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük lokma yemek

Kahve falında büyük lokma yemek

Kahve falında büyük lokma yemek hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, çözüm yolları bulamayacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, İslami olarak günahlarının artacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük lokma yemek gördüyseniz:

  • Duygularınızı bastırıyor veya göz ardı ediyorsunuz.

Kahve falında büyük lokma yemek iflasın eşiğine geleceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına yorulur.

Kahve falında türbede lokma yemek ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında bir lokma ekmek yemek uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında tatlı lokma yemek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında lokma kızartmak dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, küslüklerin biteceğine inanılır.

Kahve falında ağızda lokma görmek işlerdeki verimin artacağına, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına işaret eder.

Kahve falında lokma yaptığını görmek konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında lokma dökmek yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi başaracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir