AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek lokması görmek

Kahve falında ekmek lokması görmek

Kahve falında ekmek lokması görmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, yaşananları unutturacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, birikiminin artacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine yorulur.

Kahve falında ekmek lokması gördüyseniz:

  • Sizden daha önemli pozisyondaki veya sizden büyük kişiler size yardım etmek isteyebilirler.

Kahve falında ekmek lokması görmek o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, işe ve aşa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında bir lokma ekmek görmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir lokma ekmek yemek stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına alamet eder.

Kahve falında lokma görmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına işarettir.

Kahve falında pişmiş lokma görmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına alamet eder.

Kahve falında ağzında lokma görmek anne baba hayır dualarının alınacağına, isteklerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında lokmayı yutamamak sağlık ve hayır getireceğine, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında lokman suresini görmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir