AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden lahana almak

Kahve falında birinden lahana almak

Kahve falında birinden lahana almak kazancının her geçen gün artacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, kime danışacağını bilemez olacağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinden lahana almak gördüyseniz:

  • Biraz umursamaz olmaya gayret ederseniz dengenizi daha iyi koruyabilirsiniz.

Kahve falında beyaz lahana görmek geçim derdine gireceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz lahana dolması görmek onları tebrik edeceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine tabir olunur.

Kahve falında lahana ekmek düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil lahana toplamak hastalıklara şifa bulunacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında lahana dolması görmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine delalet eder.

Kahve falında lahana tarlası görmek ağız tadının yerine geleceğine, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz lahana sarmak ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında bahçede kara lahana görmek güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir