AnaSayfa / Genel / Kahve falında lahana dolması görmek

Kahve falında lahana dolması görmek

Kahve falında lahana dolması görmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, başarı kaydedeceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lahana dolması gördüyseniz:

  • Yanıltıcı konular veya kişiler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında lahana dolması görmek ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında lahana dolması yapmak küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına delalettir.

Kahve falında lahana dolması sarmak hem de zengin biri olacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lahana dolması yediğini görmek tüm sıkıntıların giderileceğine, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine işarettir.

Kahve falında lahana dolması yemek isteklerinin gerçekleşeceğine, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında beyaz lahana dolması yemek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine delalettir.

Kahve falında kara lahana dolması sarmak sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine inanılır.

Kahve falında beyaz lahana dolması görmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir