AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşından azar işitmek

Kahve falında arkadaşından azar işitmek

Kahve falında arkadaşından azar işitmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, asla yüksünmeyeceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşından azar işitmek gördüyseniz:

  • Karşı harekete geçmeniz veya olayı engellemeniz gerekebilir.

Kahve falında arkadaşından azar işitmek sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, çok güzel işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinden azar işitmek ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına işaret eder.

Kahve falında kaynanadan azar işitmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine yorulur.

Kahve falında hocadan azar işitmek tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında azar işitmek işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında komutandan azar işitmek manevi yönlerinin güçleneceğine, geçim sıkıntısı içine düşeceğine delalettir.

Kahve falında müdürden azar işitmek iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında eşinden azar işitmek huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir