AnaSayfa / Genel / Kahve falında hocadan azar işitmek

Kahve falında hocadan azar işitmek

Kahve falında hocadan azar işitmek uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, hayallerin yarıda kalacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında hocadan azar işitmek gördüyseniz:

  • Öfkeli çıkışlar aksi tepkilere neden olabilir.

Kahve falında hocadan azar işitmek işlerinde aksama olacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliden azar işitmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, keyiflerinin yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anneden azar işitmek eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına delalet eder.

Kahve falında ölü birinden azar işitmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşından azar işitmek Allah katında günahlarının affolacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine yorulur.

Kahve falında evliyadan azar işitmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında komutandan azar işitmek başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, ona özlemle sarılacağına yorulur.

Kahve falında babadan azar işitmek çok başarılı atılımlar yapılacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir