AnaSayfa / Genel / Kahve falında babadan azar işitmek

Kahve falında babadan azar işitmek

Kahve falında babadan azar işitmek rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine rivayet eder.

Kahve falında babadan azar işitmek gördüyseniz:

  • Çözülmemiş problemler yararınıza sonuçlar doğurabilir veya işler bir şekilde lehinize ilerleyebilir.

Kahve falında ölmüş babadan azar işitmek bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, borcunun çok olacağına alamet eder.

Kahve falında babasından azar işitmek kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına işaret eder.

Kahve falında babadan azar işitmek bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına delalettir.

Kahve falında patronundan azar işitmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşından azar işitmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine delalettir.

Kahve falında müdürden azar işitmek sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında patrondan azar işitmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında öğretmeninden azar işitmek kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir