AnaSayfa / Genel / Kahve falında cinlere emir vermek

Kahve falında cinlere emir vermek

Kahve falında cinlere emir vermek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına alamet eder.

Kahve falında cinlere emir vermek gördüyseniz:

  • Bir plan, macera ya da projeyi istediğiniz kıvama getirme fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında cinlere emir vermek aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, yarınlarına inanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinden emir almak büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine işaret eder.

Kahve falında birine emir vermek maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine alamet eder.

Kahve falında emir sultan hazretlerini görmek büyük bir ortaklığa girileceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına inanılır.

Kahve falında askerlere emir vermek şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına inanılır.

Kahve falında köpeğe emir vermek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında yılana emir vermek insanların saygısının kazanılacağına, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında emir sultanı görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir