AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabaya küsmek

Kahve falında akrabaya küsmek

Kahve falında akrabaya küsmek büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, bereketli işler yapılacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, çekilen zahmetin sona ereceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında akrabaya küsmek gördüyseniz:

  • Yakın bir dostunuz, iş arkadaşınız ya da komşunuz nişanlanabilir, evlenebilir veya benzeri bir olayı olabilir.

Kahve falında akrabaya küsmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, ev içinde mutluluğun artacağına rivayet eder.

Kahve falında akrabalarla küsmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına delalettir.

Kahve falında akrabayla küsmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü birine küsmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir arkadaşla küsmek kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında kızmak küsmek üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşe küsmek arkasından iyi konuşulacağına, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine inanılır.

Kahve falında eşinden küsmek attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, ev sahibi olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir