AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşla küsmek

Kahve falında bir arkadaşla küsmek

Kahve falında bir arkadaşla küsmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, adaletin geleceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, ekmeğinin artacağına, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında bir arkadaşla küsmek gördüyseniz:

  • Maddi anlamda bazı yardımlar alabilir veya maddi açıdan desteklenebilirsiniz.

Kahve falında yakın arkadaşa küsmek yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında bir arkadaşına küsmek bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşından küsmek çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşla küsmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşlarla küsmek yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarına küsmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına inanılır.

Kahve falında bir arkadaşınla küsmek işe ve aşa kavuşacağına, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşlarıyla küsmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir